Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Wie zijn wij?

Maak kennis...


...met vakmensen, een succesformule & mobiele service! Door de komst van onder andere elektrische fietsen en internet is er een aantal jaar terug flink wat veranderd in de fietsvakhandel.

Om deze reden is in 2013 Fietstrend opgericht. Een kleinschalig bedrijf dat is gericht op service en kwaliteit. Werkend vanuit de servicebus rijden wij door de gehele Bollenstreek en een groot gedeelte van de Haarlemmermeer om fietsen, rollators en rolstoelen op locatie te repareren en onderhouden.

Van het plakken van een band tot een complete servicebeurt van een elektrische fiets, u kunt bij Fietstrend terecht. Of uw fiets nu gekocht is via internet, bij de lokale fietsenmaker of al 20 jaar oud is, wij helpen u graag en vakkundig.

Door het succes van deze formule groeide we uit ons jasje en was de servicebus alleen niet meer voldoende. Sinds eind 2014 hebben wij de beschikking over een professionele werkplaats en showroom aan de Einsteinstraat 9 in Hillegom. Van hier rijdt de servicebus nu uit en bent u ook van harte welkom om uw fiets te brengen voor reparatie. In de showroom staan diverse modellen nieuwe fietsen. Wij zijn officieel dealer van Victoria E-bikes, Union stadsfietsen en Alpina kinderfietsen! Ook hebben wij altijd een ruim aanbod in gebruikte fietsen. Deze kunt u ook vinden in onze webshop. Nieuwsgierig geworden? Kom langs, bel, mail of vul het contactformulier in dan komen wij gewoon bij U langs. Dat is de service van Fietstrend!