Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Wat doen wij?

Fietsreparatie

Wij hebben de beschikking over een mobiele service bus die ingericht is als werkplaats. Daarnaast kunnen wij grotere reparaties uitvoeren in onze ruime werkplaats & showroom.

Meer fietsreparatie

Onderhoud

Iedereen fietst! Daarom is onderhoud van je fiets zo belangrijk, of het nou om een elektrische fiets gaat of het vervangen van de buitenbanden: onderhoud versterkt de levensduur van je fiets. Kunnen wij je helpen?

Onderhoudsbeurt nodig?

Afmonteren

Helemaal blij met je nieuwe fiets die je op het internet heb gekocht? Alleen zit deze in de doos en moet deze nog gemonteerd worden? Maak je niet druk, wij maken vakkundig van jouw ingepakte doos een rijklare fiets.

Fiets rijklaar maken

Evenementen

Fietsevenementen, wie kent ze niet? Wij zorgen ervoor dat deze als een zonnetje verlopen, met bijvoorbeeld pechhulp onderweg, advies of snelle checks.

Meer (fiets)Evenementen

Zakelijk

Ben je als werkgever ook blij met fietsende werknemers? Laat ons dan tijdens werktijd de fietsen onderhouden en/of repareren. Ondertussen werkt iedereen verder, bovendien zijn er belastingvoordelen te behalen.

Fiets op de zaak?

Verkoop

Het kan haast niet ontgaan zijn, maar heeft u al in onze shop gekeken? Van tweedehands omafietsen tot aan splinternieuwe fiets accessoires. Ontvang altijd goed advies met hoge kwaliteit producten.

Fiets(accessoires) kopen?