Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Victoria E-bikes 2018 modellen binnen!

Wij zijn dealer van Victoria E-Bikes.
Victoria is een Duits kwaliteit fietsenmerk met een grote diversiteit aan modellen en mogelijkheden. Victoria maakt gebruik van de Bekende Bosch middenmotor, wat garant staat voor comfort en kwaliteit! zoekt u een E-bike voor woon/werk verkeer, toertochten, of gewoon om comfortabel te fietsen? Er is zeker een Victoria die bij u wensen past.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Victoria 5.5 SE H. Deze fiets heeft de vernieuwde Bosch active middenmotor. Deze verbeterde motor is geluidsarm en ondersteund erg prettig. De 300Wh accu zorgt voor een actieradius van ongeveer 70 km in de eco stand! Rijdt u grotere afstanden? Kies dan een model met een 400 of zelfs 500 wh accu. Hiermee kunt u zelfs 150 km rijden! Wenst u een krachtigere ondersteuning? Kies dan voor de Bosch Active plus of een performance CX motor. Hiermee rijd u probleemloos de steilste berg op!

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de E-bike te vinden die bij u past.
Wij hebben de vernieuwde 2018 modellen klaarstaan in onze showroom. Kom ze bekijken en testen. Wij helpen u graag bij het uw zoektocht naar de juiste elektrische fiets.

Share this post