Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Mobiele fietsenmaker
Nieuw-Vennep

Wij repareren uw fiets op locatie in Nieuw-Vennep!

Nieuwe trend: de mobiele fietsreparateur

Een van de nieuwste trends in de fietsenwereld is de mobiele fietsenmaker. Hierbij komt de fietsenmaker bij u aan huis om uw fiets, bakfiets, e-bike of racefiets te repareren. Ook voor het onderhouden van uw tweewieler of kleine mankementen kunt u tegenwoordig eenvoudig, snel en meestal ook voordelig een mobiele fietsreparateur inschakelen. Of het nu gaat om een vastgelopen ketting, lekke band, een loszittend zadel, een vervelende bochel, periodiek onderhoud of allerlei andere soorten reparatie van uw rijtuig: een mobiele fietsreparateur biedt u als klant tal van voordelen.

Voordelen van mobiele fietsreparatie

In de eerste plaats scheelt een fietsreparateur aan huis u enorm veel tijd. U hoeft immers de deur niet meer uit om uw tweewieler te laten maken. En ook, dat is een tweede voordeel, hoeft u uw fiets niet mee te slepen naar de werkplaats van de fietsenhandel in uw dorp of stad. Ten derde heeft het mobiel laten repareren van uw fiets op bij uw eigen woning het voordeel dat ú de tijd, dus het moment van reparatie, bepaalt. Wat ten slotte ook tijd scheelt, is dat u niet op toevallige klanten voor u hoeft te wachten. U weet exact wanneer er een fietsenreparateur bij u thuis langskomt en kunt uw eigen agenda daar op afstellen. Ideaal toch, die mobiele fietsreparatie aan huis?

Reparatie aan huis in Nieuw Vennep

Woont u in of nabij Nieuw Vennep en is uw elektrische fiets defect? Of het nu gaat om reparatie, periodiek onderhoud of het plakken van een lekke band: in Nieuw Vennep kunt u goed terecht bij de ervaren fietsreparateurs van Fietstrend. Onze medewerkers repareren alle soorten tweewielers, van kinderfietsen en stadsfietsen tot racefietsen, tandems en bakfietsen. Ons gecertificeerd personeel heeft ervaring met nagenoeg elk merk elektrische fiets en bijbehorende apparatuur. Of het nu een Victoria E-Bike betreft, tweewielers van merken als Gazelle, eManufaktur, eUrban of een Bosch eBike System: bij Fietstrend bent u aan het juiste adres voor elk reparatiewerk!

Neem nu contact met ons op

Kies ook voor de vele voordelen van reparatie aan huis van uw tweewieler. Profiteer van het gemak en de scherpe prijzen van Fietstrend, dé specialist in Nieuw-Vennep als het aankomt op fietsreparatie. U kunt ons bereiken via de contactpagina op onze website, of vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0252-764101. Of kom gerust een keer langs in onze fietswinkel & werkplaats in Hillegom, zodat u rechtstreeks vragen aan ons kunt stellen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Dus heeft u last van een vastgelopen ketting, ongewenste roestplekken, een kapotte accu van uw e-bike of bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaand en voordelig periodiek onderhoud van uw tweewieler? Profiteer dan nu van de vele voordelen van de mobiele fietsservice van Fietstrend en kies ook voor onze vakkundige, snelle en voordelige fietsreparatie aan huis. Wij helpen u graag weer op pad. Zodat u onbezorgd kunt gaan en fietsen waar u wilt, want dat is toch waar een tweewieler voor bedoeld is!

Kijkt u ook eens op de site fietsvergelijkers.nl. Hier staan wij in de top 20 van mobiele fietsenmakers in Nederland!
https://fietsvergelijkers.nl/blog/de-20-ervaren-mobiele-fietsenmakers-van-nederland/

Hoe werken wij?

Stap 1: Meld uw reparatie

Neem contact met ons op om het
probleem aan de fiets toe te lichten
of een onderhoudsbeurt aan te vragen

Stap 2: Afspraak op locatie

Wij repareren de fiets op uw locatie of
op de werkplaats, afhankelijk van
de grootte van de reparatie

Stap 3: Betalen bij aflevering

Bij aflevering kunt u direct bij
ons afrekenen, zowel cash als
via onze mobiele pinautomaat!