Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Mobiele fietsenmaker Hoofddorp

Fietstrend: voor een snelle fietsreparatie in Hoofddorp

Fietstrend: voor een snelle fietsreparatie in Hoofddorp

Nederland is echt het land van de fietsers en ook in Hoofddorp is de fiets dan ook een veelgebruikt vervoermiddel. Vroeg of laat zal ook jij er dan mee te maken krijgen: pech onderweg. Of het nu gaat om een lekke band of misschien wel een lege accu van je e-bike, Fietstrend lost het graag en snel voor je op! Als mobiele fietsenmaker zijn wij werkzaam in de gehele regio rondom onze thuisbasis Hillegom en staan we klaar voor vakkundige fietsreparatie en onderhoud.

Reparatie aan huis of onderweg

Problemen met je elektrische fiets ontstaan altijd op het moment dat het het minst uitkomt. Je wil op weg gaan naar school of naar je werk en ziet dat je band lek is. Dan is het tijd voor een reparatie aan huis. Of je maakt een mooie fietstocht in het weekend en ineens houdt de accu van je e-bike ermee op. Daar sta je dan, middenin een natuurgebied en nog kilometers van je eindbestemming vandaan. Neem direct contact met ons op en voor je het weet staat onze servicebus voor je neus. Met zijn enorme expertise en ruime ervaring heeft onze fietsenmaker je fiets zo weer gerepareerd. Betalen kan gewoon ter plaatse, via ons mobiele pinapparaat of contant. Daarna ben je direct klaar om je weg te vervolgen.

Zorgen voor goed fietsonderhoud

Fietstrend is er niet alleen voor het repareren van je elektrische fiets. Ook voor goed onderhoud aan je tweewieler ben je bij ons aan het juiste adres. Om je fiets in optimale conditie te houden is het aan te raden om tenminste één keer per jaar een professionele onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Schakel je ons hiervoor in, dan controleren we je tweewieler van top tot teen, stellen we alles weer perfect af en waar nodig zorgen we voor een vervanging van kapotte onderdelen. Zo kunnen jij en je tweewieler er weer helemaal tegenaan!

Een fietsreparatie op locatie, is dat niet ontzettend duur?

Veel fietsenmakers rekenen hoge prijzen voor een fietsreparatie op locatie, maar bij Fietstrend is dat anders. In tegenstelling tot de meeste andere bedrijven in deze branche beschikken wij niet over een enorm en prijzig pand. Concreet betekent dit voor jou dat wij onze diensten goedkoper kunnen leveren. Onze fietsreparatie op locatie is dan ook niet alleen ontzettend handig en flexibel, maar ook nog eens goedkoop!

Fietstrend inschakelen voor een vakkundige fietsreparatie in Hoofddorp

Van het plakken van een lekke band tot het leggen van een nieuwe fietsketting, onze mobiele fietsenmaker kan het allemaal. Heeft je elektrische fiets een ander soort reparatie nodig? Ook dit is meestal snel te regelen. Is er een meer uitgebreide reparatie nodig? Dan nemen we je tweewieler mee naar de werkplaats in Hillegom. Uiteraard brengen we hem daarna weer gelijk terug. Voor het maken van een afspraak kun je ons altijd bellen (tel. 0252 – 764 101), mailen (info@fietstrend.nl) of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Kijkt u ook eens op de site fietsvergelijkers.nl. Hier staan wij in de top 20 van mobiele fietsenmakers in Nederland!
https://fietsvergelijkers.nl/blog/de-20-ervaren-mobiele-fietsenmakers-van-nederland/

Hoe werken wij?

Stap 1: Meld uw reparatie

Neem contact met ons op om het
probleem aan de fiets toe te lichten
of een onderhoudsbeurt aan te vragen

Stap 2: Afspraak op locatie

Wij repareren de fiets op uw locatie of
op de werkplaats, afhankelijk van
de grootte van de reparatie

Stap 3: Betalen bij aflevering

Bij aflevering kunt u direct bij
ons afrekenen, zowel cash als
via onze mobiele pinautomaat!