Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Mobiele fietsenmaker fietsenwacht

Mobiele fietsenmaker: snel je fiets thuis laten repareren

Mobiele fietsenmaker: snel je fiets thuis laten repareren

Fietsen is leuk en gezond, maar balen als er wat met je stalen ros aan de hand is. Een lekke band, slijtage aan de remmen, een slag in het wiel en kapotte verlichting zijn wat van die zaken die de pret kunnen bederven. Je zou de reparatie snel geregeld zien, maar je zit krap in je tijd en de fietsenwinkel zit niet om de hoek. Dan is de mobiele fietsenservice van Fietstrend voor jou de oplossing. De mobiele fietsenmaker zorgt namelijk voor reparatie aan huis, goedkoop en snel! Dit is mogelijk voor elk soort fiets in Hillegom en omgeving.

Fietsenwacht voor onderhoud en reparatie aan huis

Of je nu een gewone fiets, een e-bike of een vouwfiets hebt, voor alle reparaties en het onderhoud kun je terecht bij de mobiele fietsenmaker Fietstrend. Je kunt online, per e-mail of telefonisch een afspraak maken en dan komen wij bij je langs, thuis of op een andere locatie. Een pechgeval kan je immers op elke plek overkomen; op het fietspad in het dagelijkse woon-werkverkeer naar Hoofddorp of op de kruising op weg naar de supermarkt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de lekke band van je elektrische fiets repareren terwijl je op kantoor, op school of bij de kapper bent. Wij bieden onze diensten aan in onder meer Hillegom, Lisse, Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Bennebroek. De monteur maakt duidelijke afspraken met je over wat er precies gebeuren moet. Terwijl je wacht en verder gaat met je eigen bezigheden voeren wij ter plekke de reparaties en het onderhoud uit. Dit geldt voor de meeste werkzaamheden. Als we je tweewieler niet meteen kunnen repareren, dan nemen we deze mee naar onze werkplaats en spreken we met je af wanneer het wel klaar is. In de tussentijd kun je eventueel een leenfiets van ons krijgen. Dankzij de mobiele fietsenmaker bespaar je tijd en geld en blijf je dus altijd mobiel!

Mobiele fietsenservice: handig, goedkoop en flexibel

De mobiele fietsenwacht van Fietstrend is handig, goedkoop en flexibel voor iedere fietser. Jong of oud, groot of klein, je kunt bij ons terecht. Voor alle reparaties aan je mountainbike, racefiets, sportfiets, kinderfiets, elektrische fiets, omafiets, cargo bike, transportfiets, vouwfiets, tandem, bakfiets, ligfiets of stadsfiets staat onze servicebus zes dagen per week voor je klaar. We hebben de meest voorkomende onderdelen altijd bij ons. Hierdoor kunnen we bij jou aan huis bijvoorbeeld snel een versleten binnen- of buitenband verwisselen. Ook het plakken van banden en het vervangen van defecte remkabels of verbogen spaken is geen enkel probleem. En uiteraard draaien we onze hand ook niet om voor de kapotte ketting van je e-bike. Je kunt rekenen op korte wachttijden, een uitstekende service en hoge kwaliteit! Onze tarieven zijn bovendien uiterst scherp, dus de kosten hoeven absoluut geen belemmering te zijn. Heb je een reparatieklus? Maak gauw een afspraak, want dan rij je gauw weer met een grote glimlach je favoriete rondjes over de fietspaden van Hoofddorp en omstreken!

Kijkt u ook eens op de site fietsvergelijkers.nl. Hier staan wij in de top 20 van mobiele fietsenmakers in Nederland!
https://fietsvergelijkers.nl/blog/de-20-ervaren-mobiele-fietsenmakers-van-nederland/

Hoe werken wij?

Stap 1: Meld uw reparatie

Neem contact met ons op om het
probleem aan de fiets toe te lichten
of een onderhoudsbeurt aan te vragen

Stap 2: Afspraak op locatie

Wij repareren de fiets op uw locatie of
op de werkplaats, afhankelijk van
de grootte van de reparatie

Stap 3: Betalen bij aflevering

Bij aflevering kunt u direct bij
ons afrekenen, zowel cash als
via onze mobiele pinautomaat!