Uw lokale fietsenmaker, ook online!

Fietstrend nu ook Sensa Dealer!

Met trots kunnen wij u melden dat wij nu ook officieel dealer zijn van het Hollandse sportfiets merk Sensa!
Sensa is een familiebedrijf gevestigd in Almelo. Hier worden alle fietsen ook handmatig gemaakt in de eigen fietsfabriek. Resultaat is een kwaliteit fiets voor een scherpe prijs!
Het assortiment van Sensa bestaat uit Race, Mountainbike, Cross en Trekking fietsen. Of u nu beginnende fietser bent of juist een doorgewinterde renner, Sensa heeft een fiets die bij uw wensen past! Nieuw bij Sensa zijn de Custom Built bikes. Hiermee stellen wij samen met u uw ideale fiets samen.
Aan de hand van de bikefitting die wij met u uitvoeren kunnen wij de juiste fiets en framemaat bepalen. Daarna bepaalt u zelf hoe u de fiets opgebouwd wilt hebben!
Heeft u liever een Sensa fiets uit de collectie? Dat kan uiteraard ook wij hebben een uitgebreid assortiment in onze showroom staan om te bekijken en testen! Hebben wij net niet die ene speciale Sensa fiets voor u op voorraad staan? Geen punt, dan bestellen wij die gewoon en kunt u snel genieten van uw nieuwe fiets! Fietstrend is de officiële Sensa dealer voor Hillegom en omgeving. Kom langs in onze showroom aan de Einsteinstraat 9 in Hillegom. Wij adviseren u graag!

Share this post